Servicii

15+

ani
Experienta

De ce sa ne alegi?

Servicii de inalta calitate

Suntem o echipa cu nenumarate abilitati in zona de fabricare si transport produse de beton. Activitatea noastra nu se rezuma numai la acest domeniu. Dispunem de o flota de camioane care poate asigura logistica marfurilor clientilor care ne solicita serviciile.

Echipele noastre de lucru sunt formate din profesionisti, dintr-o resursa umana calificata in domeniul de competenta. Pentru un transport eficient al materialelor de constructii in cantitatea dorita, va punem la dispozite numarul necesar de masini, la fel si pentru transportul betonului in stare fluida.

Produse la standard ridicat

Excelenta nu este un simplu deziderat la Euroconstruct, este mai mult decat atat. Ne dorim ca toate produsele pe care le comercializam sa respecte cu rigurozitate standardele de calitate pentru viitoare constructii sigure.

Statii de beton

Producerea betonului, atat a celui in stare fluida cat si a prefabricatelor, implica anumite procese chimice care necesita realizare in spatii speciale. Statiile de beton sunt astfel de spatii, malaxoarele cu care sunt prevazute ajutand la omogenizarea amestecurilor. De altfel, si pompele de beton sunt extrem de importante in logistica materialului final.

Depozitele pe care le detinem in Targu Secuiesc, Brasov si Covasna acopera necesarul de materie prima de pe piata pe care firma noastra il gestioneaza. Transporturile dinspre statiile de beton inspre destinatia clientului sunt maximizate de norme de securitate si se realizeaza cu masini speciale.

Transport beton

Transportul de beton in stare intacta a compozitiei implica necesitatea unei masini speciale care sa mentina nivelul de omogenitate al compozitiei si care sa evite priza.

Transport rapid

Produs in calitatea si cantitatea dorita

Masini speciale, etansate

Transport national
de marfa

Fie ca doriti sa transportati marfa special dedicata domeniului constructiilor sau elemente specifice din alta zona, masinile noastre si mai precis, flota noastra de camioane, va sta la dispozitie pentru transport intern.

Pentru a putea beneficia de resursele noastre logistice este necesar sa ne soliciti o oferta si implicit, sa oferi cateva detalii legate de cantitatea si tipul de marfa, distanta aproximativa, destinatii. Realizam totul cu maxim de profesionalism pentru ca marfa sa beneficieze de siguranta pe timpul transportului.

Livrare la domiciliu din depozitele proprii

Va oferim servicii de transport si livrare la domiciliu ale materialelor de constructii achizitonate din depozitele noastre din Targu Secuiesc si Brasov.

Livrare la domiciliu

Transport securizat

Siguranta marfii transportate

Noi suntem solutia ta!

Doresti cateva masini pentru a-ti deplasa marfa dintr-o destinatie in alta?

FORMULAR DE CONTACT

Solicita Oferta

  PESTE

  22 ANI

  EXPERIENTA

  ECHIPA EUROCONSTRUCT

  Ai intrebari?

  Daca ai intrebari te invitam sa completezi formularul de mai sus sau sa ne apelezi la numarul de telefon afisat. Iti vom raspunde prompt la toate intrebarile si vom veni cu solutii adaptate dorintelor tale.